WWW.BEDRIJVENINBEELD.BE
Home Woordzoekers Aanmelden Puzzelboeken Contact

Woordzoeker

Vakantiehuis Casa Wendy Comares

Veel plezier met de woordzoeker van Casa Wendy Comares. Je kan je woordzoekers ook oplossen aan het zwembad van Casa Wendy in Andalusië. Geniet ondertussen van het prachtig uitzciht op de bergen.

Casa Wendy Comares
Eigenaar: Danny Demeersseman
Dendermondsesteenweg 29
9270 KALKEN

+32 (0)474 30 85 84

www.casacomares.com
dekrachtbron@hotmail.com

vakantiewoning spanje

Voorstelling vakantiewoning Casa Wendy in Comares - Andalusië

Casa Wendy is gelegen op 5km van het bergdorp Comares in Andalusië; een schitterende streek in Spanje met de bekende witte dorpen (=pueblos blancos).

Onze cottage, met WIFI, werd recent gerestaureerd met behoud van de typische Andalusische elementen. Je bevindt je in een paradijs voor liefhebbers van natuur en sportievelingen die houden van fietsen en wandelen. Er zijn nordic walking stokken voor 2 personen beschikbaar.

De woning beschikt over een knusse woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers en 1 badkamer met al het nodige comfort voor een heerlijke vakantie.

Maar in Spanje leef je vooral buiten! Een terras voor de vakantiewoning, om gezellig te eten, en een dakterras, om van de zon te genieten, optimaliseren uw vakantiegevoel. Een groot houten terras en een privé zwembad maken het plaatje compleet.

De voornaamste pluspunten zijn: rust, schitterende vergezichten over de bergen, gans de dag zon en/of schaduw door de 3 terrassen en verkoeling in het privé zwembad.

De zee (=30km) loert om de hoek. Tapasbars, restaurants en winkels bevinden zich op 5 km afstand. Geschikt voor gezinnen met kinderen van 12 jaar en ouder.

Een greep uit onze reviews: heerlijk zwembad, rustige omgeving, prachtige uitzichten op de bergen, weg van massatoerisme en mooie zonsopgangen.

Saludos cordiales!

Woordzoeker Casa Wendy Comaresn

Jouw opdracht is om de vetgedrukte woorden uit de voorstelling van Casa Wendy in de woordzoeker hieronder te doorstrepen. Woorden zijn horizontaal, verticaal, diagonaal of achterwaarts verstopt. De letters in het rooster kunnen dubbel gebruikt worden. De overgebleven letters vormen een zin die je onderaan, als oplossing, kan invullen.

Je kan HIER de woordzoeker afdrukken om deze op te lossen.

Woordzoekers

Dendermondsesteenweg 29

9270 KALKEN

BE 0866 865 838

Overzicht

Home

Woordzoekers

Aanmelden

Puzzelboeken

Contact

Contact

hulp oplossen woordzoeker Danny Demeersseman
gratis puzzelen 0474 30 85 84
woordzoeker gezond eten info@digitown.be
woordzoeker zorg en welzijn www.bedrijveninbeeld.be

Info

Privacy verklaring / GDPR

©   Created by Digitown webdesign

Change your preferences