WWW.BEDRIJVENINBEELD.BE
Home Woordzoekers Aanmelden Puzzelboeken Contact

Woordzoeker

Massagecentrum De Krachtbron

Veel plezier met de woordzoeker van Massagecentrum De Krachtbron. Om nog beter een woordzoeker op te lossen, kan je natuurlijke een heerlijke ontspanningsmassage boeken!

Massagecentrum De Krachtbron
Dendermondsesteenweg 29
9270 KALKEN

+32 (0)474 30 85 84
BE 0866 865 838

www.dekrachtbron.be
info@dekrachtbron.be

massage gent

Voorstelling Massagecentrum De Krachtbron

Massagecentrum De Krachtbron is de privépraktijk van psycholoog en massagetherapeut Danny Demeersseman. In zijn centrum kan je terecht voor ontspanningsmassage, sportmassage, zwangerschapsmassage, ... Zijn specialisatie is holistische therapie. Dit is een combinatie van oplossingsgerichte gesprekstherapie en therapeutische massage. De nadruk ligt op het heden en de nabij toekomst. Ideaal voor behandeling van burnout, depressie, negatief zelfbeeld, …

In De Krachtbron kan je ook cursussen volgen (in privévorm) zoals partnermassage, stoelmassage, hoofdmassage en buikmassage. Bedrijven doen regelmatig beroep op Danny zijn diensten voor het verzorgen van bedrijfsmassages op locatie door middel van shiatsu stoelmassage.

Recent verscheen een herdruk van zijn boek Burnout! Wat wil je mij vertellen? Steeds meer mensen gaan gebukt onder negatieve stress. Deze situatie kan leiden tot burn-out, een toestand van extreme uitputting met als gevolg controleverlies over emoties, gedrag en gedachten.

Aan de hand van een vijfstappenplan krijg je tools om je door het herstelproces te gidsen en om terugval te voorkomen. Omgaan met perfectionisme, doorbreken van pleasegedrag, herstellen van authenticiteit en veranderen van valse overtuigingen zijn centrale thema's. Werkgevers, collega's, vrienden en familieleden leren hoe zij een steunpunt kunnen zijn.

Woordzoeker Massagecentrum De Krachtbron

Het doel is om de vetgedrukte woorden uit de tekst hierboven op te zoeken en te doorstrepen in de woordzoeker hieronder. Woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal of achterwaarts verborgen zijn. De letters in het letterveld kunnen dubbel gebruikt worden. De overgebleven letters vormen een zin die je onderaan, als oplossing, kan invullen.

Je kan HIER de woordzoeker downloaden om deze op te lossen.

Woordzoekers

Dendermondsesteenweg 29

9270 KALKEN

BE 0866 865 838

Overzicht

Home

Woordzoekers

Aanmelden

Puzzelboeken

Contact

Contact

hulp oplossen woordzoeker Danny Demeersseman
gratis puzzelen 0474 30 85 84
woordzoeker gezond eten info@digitown.be
woordzoeker zorg en welzijn www.bedrijveninbeeld.be

Info

Privacy verklaring / GDPR

©   Created by Digitown webdesign

Change your preferences